söndag 6 april 2008

Friends for sale!


Jag och min pojkvän har gått loss på Friends for saleFacebook. Det är skitskoj, man höjs i värde hela tiden! Köp mig, men inte honom ;) Han är min - MOAHA!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du är säkert en gullig tjej men GUD vad du känns väldigt naiv. Det är K som har gjort ett klipp inte du stumpan. Jag lovar att du kommer inse förr eller senare vad K går för, det har alla hans tidigare flickvänner gjort. Det är ganska talande att K aldrig har dumpat någon av hans tidigare flickvänner utan det alltid är han som har blivit lämnad.

Öppna ögonen flicka lilla så du inte blir sårad for livet.

Sandra Paulsen Ernek sa...

Jag uppskattar omtanken, men vad gällande honom har jag läget under kontroll. JAG har gjort ett riktigt kap när jag lyckades få honom eftersom han är det bästa som hänt mig. Jag vet inte vad du menar när du säger att jag kommer inse vad han går för, men om det är som du säger (vilket jag dessvärre tvivlar på...) så får jag märka det med tiden. Tack för 'varningen'. Men jag är villig att ta den risken så länge han gör mig lycklig vilket han än så länge gör.

Om han har blivit lämnad tidigare eller inte spelar ingen roll för det som spelar roll för mig är nuet. Vi har alla dåliga förhållanden i bagaget - därför har det tagit slut, och alla människor har sina historier och alla dom är inte som en dans på rosor.

Det verkar som att du känner honom och jag tycker det är lågt av dig att skriva så om honom eftersom han är en fantastisk människa.

Jag uppskattar omtanken, tack för att du bryr dig, men jag älskar honom och jag har planer på att göra det sålänge han tillåter det. Som sagt - tack för omtanken.

Kul att du läser bloggen, kram!

/Sandra